EP ‘Tiny Galaxy’ is nu beschikbaar

Posted by Tessa Category: Algemeen

Oh, hello 🙋 My EP ‘Tiny Galaxy’ is out now! Wat is het weer bizar spannend maar ook ontzettend fijn om op deze muzikale manier van mij te laten horen. Vier nummers die ik met hart en ziel heb ingezongen.

1. Lalalove

2. Autumn Irony

3. Society (cover uit de film Into the Wild, van Eddie Vedder)

4. Safe Until We Meet

Enjoy my loves!! Komende tijd zal ik meer vertellen over hoe dit allemaal zo is ontstaan en de gedachten erachter. Fijne zaterdag, veel luisterplezier! Ben heeeeeel benieuwd naar wat jullie ervan vinden… 🙂

Dank aan mijn geweldige dreamteam Philippe van Schil en Andrew Riezebeek die mij weer hielpen alles in te spelen en op te nemen. Dank aan Caroline Sikkenk (Photoline) voor de mooie foto. En dank Spotify dat ik in meer dan 1300 release radar playlisten mag staan!

Geef een antwoord