Aankondiging: nieuwe EP ‘Tiny Galaxy’

Het is even geleden, maar er komt nieuw werk aan! Ik heb een prachtige EP opgenomen met drie eigen nummers en één cover die ik nog in 2022 online zal zetten. Het werk is minimalistisch, ingegeven door de omstandigheden van het moment van ontstaan. Corona kwam, ik werd moeder en deze combinatie zorgde ervoor dat mijn wereld een tijdje behoorlijk klein was. Waar mijn doelen vroeger niet groot genoeg konden zijn (Lowlands! Pinkpop! Paradiso!), leefde ik ineens veel meer in het moment en keerde ik naar binnen. Deels was dit een keuze, deels natuurlijk niet. Maar dat wil niet zeggen dat het niet waardevol was. Deze periode zie ik als een interessant hoofdstuk waarin ik veel heb geleerd over mezelf en wat mijn waarden in dit leven zijn. Het is nu zoeken naar een juiste balans tussen mijn day to day job, mijn rol als moeder en de muzikant die ik in hart en nieren ben. Ik ga ervan uit dat deze zoektocht (in ieder geval op de korte termijn) blijvend is. Mijn voornemen is om niet alles perfect te willen doen, maar gedoceerd de personages die ik allemaal belichaam te voeden met de juiste brandstof, zodat dingen niet alleen energie kosten, maar dat er ook nieuwe energie ontstaat. Altijd op zoek naar frisse inspiratie en manieren om creativiteit te laten stromen. Ga je mee met mijn zoektocht?

De eerste twee nummers van de EP zijn al o.a. op Spotify te beluisteren: Autumn Irony en Safe Until We Meet.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie