Afsluiter Theater Tour Trijntje Oosterhuis

Afgelopen half jaar mocht ik een gastoptreden verzorgen tijdens de Acoustic Sunday Sessions, de theatertour van Trijntje Oosterhuis. Dit was echt zo’n te gekke ervaring. Ik heb op vele mooie podia mogen staan, in de meest prachtige theaters. De Leidse Schouwburg, de Kleine Komedie in Amsterdam, ik noem maar wat.. Het was een prachtige kans om mijn EP te promoten en een eigen nummer te morgen zingen. Het was ook zo leuk om reacties te krijgen van mensen uit de zaal. Ik heb meerdere malen ‘Let Me Go’ gezongen. Maar ook eens een nummer van Trijntje zelf toen de gelegenheid zich voordeed: ‘Close To You’, wat een prachtig nummer. Burt Bacharach schreef voor haar zelfs een eigen arrangement en het was een eer deze te mogen vertolken met Ruud Jacobs op de contrabas, Peter Beets op toetsen en Martijn van Iterson op gitaar. Al met al kijk ik terug op een prachtige tour! Hieronder het Youtube filmpje van ‘Let Me Go’ in het Chassé Theater in Breda, met Hans Vroomans op de vleugel.

xxx

Tessa


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie