Eindejaarsoverzicht

2014 is bijna ten einde en dit betekent een mooi moment om te reflecteren op wat er zoal het afgelopen jaar is gebeurd. Ook vind ik dat deze periode weer hernieuwde inspiratie geeft om alle doelen weer op een rijtje te zetten en zo nodig aan te scherpen. Zeker voor een muzikant (of elke andere ZZP’er) is het belangrijk overzicht te houden: waar kom ik vandaan en vooral waar wil ik naartoe. Het is zaak jezelf keer op keer aan te sporen om verdere stappen te ondernemen. Als ik mijn focus niet behoud, zal niemand dit voor mij doen. As simple as that.

Het afgelopen jaar begon voor mij redelijk rustig. Ik had mijn optredens, organiseerde co-writes maar kreeg ook mijn pianospel weer op niveau zodat ik ook zelf alleen kon schrijven. Ik dacht na over wat ik wilde en hoe ik het zou aanpakken. Na mijn zomervakantie kwam alles in een stroomversnelling. Begin augustus sprak ik voor het eerst af met producer Joost van den Broek en nu een paar maanden later heb ik heb resultaat van onze samenwerking in handen. Mijn eerste EP is een feit. Super trots! Het was vaak onzeker hoe dit af zou lopen, hard werken, maar met de dag krijg ik meer zelfvertrouwen in hoeveel er mogelijk is. Dromen mag!

Geen idee wat 2015 mij zal brengen. Mijn goede voornemens staan al op papier en of dit in lijn is met wat het universum voor mij in gedachten heeft moeten we maar zien. Ik geloof in ieder geval heilig in hard werken, focussen en vooral doen waar je hart ligt. Dan zul je nooit spijt hebben van je keuzes. Mijn doelen zijn dan ook heel duidelijk: Muziek creëren, uitvoeren en vervolgens verspreiden. Te beginnen met mijn officiële EP release 28 januari! 

xxx Tessa


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie