Mijlpaal voor ‘I wonder’

Meer dan 400.000 streams op Spotify 😮 Mijn lieve ‘I wonder’ heeft het verder geschopt dan ik ooit had gedacht! De achtergrond heb ik vaak bij huiskamerconcerten gedeeld, maar volgens mij nooit eerder hier 👀. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat dit nummer op mijn eerste EP zou staan. Het werd namelijk pas een week voor de opnames in 2014 geschreven! De reacties waren zo positief in mijn omgeving, dat na overleg met mijn producer Joost van den Broek we besloten in plaats van vier, maar liefst vijf nummers op te nemen 🔥 Met succes! ‘I Wonder’ bleek het meest beluisterde nummer van mijn EP 😍 Benieuwd of mijn nieuwe werk ook zoveel mensen gaat bereiken… Altijd leuk om over na te denken waar muziek allemaal terecht kan komen… 💛. Foto gemaakt door Caroline Sikkenk, nog steeds dol op!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie