Opener voor Paul Carrack in NL & DE

Begin oktober mocht ik mee op tour en het voorprogramma verzorgen van Paul Carrack, een internationaal zeer gewaardeerd zanger en songwriter.

De Britse alleskunner, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als ‘I Need You’ en ‘Dedicated’, is vooral ook bekend als bandlid van Mike & The Mechanics en van zijn vele samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, The Smiths, Roxy Music en Eric Clapton. (bron: Greenhouse Talent)

Een enorme eer en prachtige kans voor mij om in verschillende (uitverkochte) zalen mijn eigen nummers te laten horen. Ik speelde deze tour geheel solo, mezelf begeleidend op de piano. Voor mij persoonlijk een mooie overwinning. Hoogtepunt voor mij was Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, mijn thuisstad. Als student heb ik hier zelfs nog gewerkt tijdens premieres in de bediening, om alle gasten van drankjes te voorzien. Wat een mooi gegeven om in deze zaal mijn eigen muziek ten gehore te brengen! Paul Carrack was erg aardig en benaderbaar, we hebben echt leuke gesprekken gehad. Een bijzonder en inspirerend mens!

De zalen waar ik heb gespeeld:
-Muziekcentrum, Enschede
-Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
-De Spiegel, Zwolle
-Musis Sacrum, Arnhem
-Muziekgebouw, Eindhoven
-RuhrCongress, Bochum


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie