Warm welkom

Hi There!

Weer een heerlijk weekend achter de rug. Vrijdag speelden we in Villa Westend bij Velserbroek, een mooie locatie aan een watertje. Pas toen we daar aankwamen drong het tot me door dat ik hier al eens eerder was geweest, zo’n drie jaar geleden tijdens de opnames voor The Voice Real Life. Als één van de kandidaten van Trijntje mocht ik die avond een duet zingen met Berget Lewis. Herinneringen aan een turbulente periode! Ik weet nog dat we om half drie ’s nachts na het optreden een “inloopshot” gingen filmen en dat ik vertelde hoeveel zin ik had in het optreden (terwijl ik het optreden al lang achter de rug had…). Het blijft gek, die TV wereld. Ik voel mij zonder twijfel meer thuis in de muziek wereld.

Zaterdag gaf ik met mijn gitarist een huiskamerconcert in Herten, Limburg. Een flink eind rijden voor ons vanuit Amsterdam, maar dan heb je ook wat! Een super ontvangst met slingers en zelfs een rode loper 🙂 We speelden een mix van eigen nummers en covers. Een mooi moment voor mij was om te horen dat het publiek ook mijn eigen nummers meezong. Zelfs de kinderen in fonetisch Engels ‘I wander wai it iz”. Prachtig!

Mensen vragen me wel eens met een ernstige blik hoe hard de muziekwereld is en dat het zo’n lange weg is voordat je iets bereikt. Maar wanneer mensen (los van je eigen vrienden en familie ;-)) je eigen nummers meezingen dan is dat toch het mooiste wat er is? Niks blindstaren op een nummer 1 hit, maar vooral genieten van de kleine dingen die groots aanvoelen. Dit was zo’n momentje.

Het weekend werd feestelijk afgesloten met Dim Sum (gestoomde Chinese hapjes in deeg) bij een restaurantje op de Zeedijk. Ik had het nog nooit gegeten, maar zeker leuk om eens uit te proberen. Aankomend weekend staan er weer twee huiskamerconcerten in de planning, ik kijk er nu al weer naar uit. Have a nice week!

xxx Tessa

Ps: mocht je aanstaande donderdag 3 september in de buurt zijn van Amsterdam, ik speel met mijn gitarist en percussionist bij ons vaste adresje: Bar restaurant het Pompstation ter gelegenheid van ‘de restaurant week’. We spelen tussen 19.30 en 22.30.

11908440_529576793856346_8458256170345899131_n


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Warm welkom”

Geef een reactie